Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

Oktober 2017

FREDAGSBAR PÅ HERREETAGEN

Oktober 27 // 15:00 - 18:00

Den sidste fredag i måneden giver vi den mandegas på herreetagen. Vores herrer dresser up og stemningen på etagen er endnu mere fredagsfestlige end normalt. Her fejrer vi weekend med masser af inspiration, konkurrencer, forplejninger og overraskelser. Find fredagsbarens eventpige, som står på etagen og sampler kolde øl, treats eller andre prøver.* Vi ses til Fredagsbaren i Magasin. *Så længe lager haves.

Læs mere »
november 2017

MØD BADMINTON-STJERNERNE

november 2 // 16:00 - 17:00

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl besøger Arnold Busck i Lyngby Storcenter til en snak og en signering. Den 2. november kl. 16.00 – 17.00 besøger badmintonstjernerne og OL-Sølvvinderne fra Rio 2016, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl Arnold Busck i Lyngby Storcenter. De er aktuelle med deres fælles biografi “Det unikke makkerskab”, som er lavet i samarbejde med forfatter og journalist Rasmus Møller Parkhøi Bech.

Læs mere »

Hubertusjagt

november 5

Søndag den 5. november rider ca. 160 ryttere den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven. Det har ryttere gjort hver den 1. søndag i november siden år 1900, dog med enkelte undtagelser under 2. verdenskrig. Hubertusjagten er en symbolsk videreførelse af de gamle parforce-jagter, som Dyrehaven oprindeligt er anlagt til. Her lod man hunde støve ræven op, og feltet fulgte hunde og ræv. I dag er der ingen jagthunde, og ræven er erstattet af to ”forlorne” ræve i form af to erfarne…

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder